juni 2019

Verdens ledere viser deres loyalitet til Satan og Pave Frans opfordrer til at afskaffe nationers suverænitet til fordel for en global regering

Paven vil altså kort fortalt afskaffe de enkelte nationers selvbestemmelsesret og erstatte det med EN global regering.

Pavens og hans medsammensvornes virkelige ønske er (selvfølgelig) at oprette et globalt diktatur, med EN global regering, EN global hær og EN global elektronisk valuta – altså afskaffelse af alle kontanter! Alt dette blev reelt forudsagt i Johannes’ Åbenbaring for ca. 1900 år siden. Så pavens tale i Vatikanet er i en vis forstand annonceringen af oprettelsen af det globale diktatur som blev forudsagt for 1900 år siden!

Verdens ledere viser deres loyalitet til Satan og Pave Frans opfordrer til at afskaffe nationers suverænitet til fordel for en global regering Læs videre »

Ray Maor beskriver den ’åndelige orgasme’ jeg selv oplevede for 25 år siden og hvordan han opnåede den

I nedennævnte video – “My profound Death and Rebirth experience” – forsøger Ray Maor at beskrive og forklare en oplevelse han har haft, hvor hans bevidsthed udvidede sig i ekstrem grad – OG han fortæller hvordan man i praksis selv kan igangsætte en sådan oplevelse! Han fik ifølge eget udsagn en oplevelse af enhedsbevidsthed.

Ray Maor beskriver den ’åndelige orgasme’ jeg selv oplevede for 25 år siden og hvordan han opnåede den Læs videre »