Den officielle covid-19 statistik i UK: Covid-19 er nu mere udbredt blandt de vaccinerede end blandt de uvaccinerede! Så vaccinerne gør nu mere skade end gavn!

En analyse af den officielle covid-19 statistik for hele befolkningen i UK – Storbritannien – viser at covid-19 nu er mere udbredt blandt de vaccinerede end blandt de uvaccinerede! Altså at covid-19 vaccinerne nu reelt ØGER risikoen for at få covid-19! … Der er også en nyere og mere detaljeret analyse af tallene, som viser at vaccinernes negative effekt på covid-19 bliver værre og værre over tid!

Og dette bekræftes af en analyse af covid-19 statistikkerne fra 68 lande og 2947 amter i USA. Den viser at de lande (og amter i USA), som har flest vaccinerede reelt også har de højeste covid-19 smittetal! Den analyse er publiceret i European Journal of Epidemiology den 30.9.2021.

Den officielle covid-19 statistik i UK: Covid-19 er nu mere udbredt blandt de vaccinerede end blandt de uvaccinerede! Så vaccinerne gør nu mere skade end gavn! Læs videre »