januar 2022

Ansvarsforkyndelse: Ifølge The Lancet ødelægger covid-19 vaccinerne immunforsvaret på lang sigt

Ifølge en analyse som bygger på data fra 1,68 millioner svenskere, bliver effekten af de såkaldte covid-19 vacciner ikke blot mindre og mindre i løbet af få måneder. Efter ca. 240 dage bliver effekten NEGATIV. Med andre ord: Vaccinerne ØGER pludselig risikoen for at blive syg med covid-19 (og formentlig også andre infektioner). Dvs. at immunforsvaret direkte nedbrydes af vaccinerne. Analysens resultater tyder umiddelbart på at denne svækkelse af immunforsvaret blot bliver værre over tid.

Ansvarsforkyndelse: Ifølge The Lancet ødelægger covid-19 vaccinerne immunforsvaret på lang sigt Læs videre »

Ansvarsforkyndelse om dit medansvar for foreløbigt ca. 2900 danskeres død

Åbent brev til hele Folketinget

Jeg vil her fremlægge videnskabelige og statistiske analyser, som viser at Pfizers covid-19 vacciner gør klart mere skade end gavn, og at det vaccinestudie fra Pfizer, som førte til godkendelsen af vaccinen, er fuld af grove fejl og mangler, og derfor slet ikke burde have været publiceret i et videnskabeligt tidsskrift. Pfizers covid-19 vaccine burde derfor aldrig have været godkendt, og slet ikke rullet ud til hele befolkningen.

DU er medskyldig i denne dødbringende fejltagelse, hvis du ikke vælger at bruge alle dine kræfter på at stoppe disse “vacciner”.

Ansvarsforkyndelse om dit medansvar for foreløbigt ca. 2900 danskeres død Læs videre »